Raj za hedoniste

VINSKA KUĆA KOVAČEVIĆ

Otvarajući vinske puteve Fruške gore i razvijanjem vinskog turizma, u septembru 2010 godine, nadomak Iriga, otvoren je restoran Vinska kuća Kovačević

Naša vinska

karta

Naša vinska karta vam predstavlja sve stilove vina Vinarije Kovačević. U njoj ćete prepoznati vina koja govore: o našem podneblju i našim porodičnim vinogradima u Irigu (Rajnski Rizling, Sauvignon Blanc), o karakteru određenih sorti grožđa, prikazanih u originalnom stilu (Chardonnay, Rosetto), o našoj filozofiji barikiranja i odležavanja vina (Chardonnay S Edicija, Aurelius S Edicija), o našem stalnom traganju za novim mirisima i ukusima (Cuvée Piquant), o posebnim vinarskim izazovima (Penušavo vino Kovačević, Orange vina) i o našoj fruškogorskoj vinarskoj tradiciji (Bermet).

Sva vina možete da probate na čašu, ali i u okviru specijalnih degustacija po berbama.

Rezervišite mesto +381631044934
KONCEPT LOKALNIH SPECIJALITETA

Težimo da predstavimo svo bogatstvo ovog podneblja u pogledu hrane, proizvoda, tradicije, karaktera, kroz kreativni osvrt na lokalne životne namirnice. Traganje za novim tehnikama i procesima, kao i rad na unapređenju postojećih, igranje i kombinovanje rezultira potpuno novi doživljaj. Viši kriterijumi i očekivanja nas uvek teraju na eksperimentisanje sa ciljem kreiranja nečeg novog.

Rezervišite mesto +381631044934
VRATA NAŠEG WINE SHOPA SU UVEK OTVORENA ZA VAS

Uz ljubaznu preporuku koleginica ovde možete pronaći Vaše omiljeno vino, poklon pakovanja, čaše i druge proizvode. Pored osnovne linije ovde možete pronaći i vina iz naše S i R Edicije, Orange vina, Magnum boce kao i novitete poput rakija i Bittera.

Wine shop
Jutro na Fruškoj gori

Uživajte u udobnosti i komforu naših apartmana uz pogled na prelepu Frušku goru.

Posedujemo tri dvokrevetna, luksuzno opremljena apartmana kako bismo Vam pružili celokupni ugođaj tokom boravka u Vinskoj kući Kovačević. Dođite da se opustite u mirnom ambijentu i provedite prelepe trenutke.

Rezerviši smeštaj

Kontakt